Josh Breukers 26 april Den Hout

26 april was een dag voor Josh Breukers om  snel te vergeten. Op de jeugd wedstrijd in den Hout had hij een mindere dag vandaag. Na een matige start in de eerste manche moest hij zich van een 10de  plaats naar voren zien te werken. Echter omdat de baan zeer snel was en er maar een goed spoor was duurde het telkens te lang om de rijders in te halen. Echter Josh deed wat er inzat en wist toch nog als 6de te eindigen in de 1ste manche.De 2de manche begon voor Josh zeer slecht, bij een massale valpartij in de eerste bocht waarbij Josh betrokken was kwam hij als laatste weg. Gelukkig zonder kleerscheuren maar wel als allerlaatste op grote achterstand van de rest.
Josh zou Josh niet zijn en zette de achtervolging in. Door zijn  geweldige inzet en spektaculere rijstijl (zie foto) wist hij uiteindelijk van de  allerlaatste plaats op te klimmen naar de 7de plaats. Algemeen wist Josh toch nog 7de te worden.
Hij bezet nu na 3 wedstrijden de 2de  plaats in het PROX NK.
Dit belooft dit jaar een heel spannend NK te worden  omdat de top in deze klasse heel erg aan elkaar gewaagt is. Wordt vervolgt in Stein