Opstap dag MC Lottum uitstekend verlopen

 
Op zaterdag 18 juli organiseerde MC Lottum voor het tweede jaar op rij een opstap dag. Op deze dag krijgen jongens, meisjes, mannen, vrouwen, sponsoren en belangstellenden die nog nooit op een crossmotor hebben gereden, de kans om deze sport eens op circuit te beoefenen.
De dag startte gemoedelijk met een uitleg aan alle deelnemers over veiligheid op de baan en een spoedcursus motorrijden door gecertificeerd Motorcross trainer Erwin Jacobs. Daarna was er ruimschoots tijd voor de deelnemers om eens rustig het circuit te verkennen en af te tasten hoe ver ze het gas open konden trekken.
Naast mensen die nog nooit gereden hadden vonden enkele veteranen en oud kampioenen ook de tijd om het crosspak weer eens aan te trekken.
Op deze mooie dag was er ook tijd voor leden van MC Lottum om van motor of quad te wisselen. Zo kregen quad rijders de kans om op een motor te rijden en motor rijders de kans om eens een quad uit te proberen.
Zowel de deelnemers van de opstap dag, als toeschouwers en eigen leden van MC Lottum beleefden veel plezier. Er werd aan het einde van de dag afgesloten met een hapje en een drankje om, na alle inspanning, de inwendige mens te versterken.
Aan alle deelnemers, toeschouwers, organisatie en iedereen die meegeholpen heeft aan het succes van de opstap dag, hartelijk dank. Wij verwelkomen jullie graag volgend jaar weer op circuit d’n hanekamp in Lottum.
Klik hier voor enkele foto’s van deze prachtige dag  https://plus.google.com/photos/106717447632145431426/albums/6172916430406549601
IMG_4942